Saavutettavuusseloste

Tämä on Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likes sr / Liikkuva aikuinen -ohjelman tekemä saavutettavuusseloste.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.liikkujanapteekit.fi ja on laadittu 20.11.2020 ja päivitetty 29.9.2021 tilanteen mukaisena. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio MEOM Oy.

DIGIPALVELUN SAAVUTETTAVUUDEN TILA

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain (WCAG A- ja AA-taso).

SISÄLLÖT, JOTKA EI OLE SAAVUTETTAVIA

Sivuston käyttäjät saattavat edelleen kohdata joitakin saavutettavuusongelmia. Seuraavana on luettelo ongelmista, jotka ovat tiedossamme ja jotka tulemme korjaamaan. Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ilmoitathan siitä meille.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät ole vielä täysin saavutettavia:

HUOMASITKO SAAVUTETTAVUUSPUUTTEEN DIGIPALVELUSSAMME?

Kerro se meille, ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ilmoittaa puutteesta sähköpostilla osoitteeseen liikkuvaaikuinen@jamk.fi.

VALVONTAVIRANOMAINEN

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000